Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
The Bear
HD 8.52022
Carmen Carmy Berzatto, mlada kuharica iz svijeta finih restorana, vraća se kući u Chicago kako bi vodila svoju obiteljsku trgovinu sendvičima nakon srceparajuće smrti. Dok se Carmy bori da transformira restoran i sebe, njegova gruba kuhinjska ekipa na kraju se otkriva kao njegova odabrana obitelj. Carmen Carmy Berzatto, mlada kuharica iz svijeta finih restorana, vraća se kući u Chicago kako bi vodila svoju obiteljsku trgovinu sendvičima nakon srceparajuće smrti. Dok se Carmy bori da transformira restoran i sebe, njegova gruba kuhinjska ekipa na kraju se otkriva kao njegova odabrana obitelj.
Zanr:
Datum:
23 Jun 2022
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Bear (2022) online sa prevodom, gledaj The Bear hd, The Bear online, The Bear sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.