Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ The Bear

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

The Bear
HD 8.52022
Carmen Carmy Berzatto, mlada kuharica iz svijeta finih restorana, vraća se kući u Chicago kako bi vodila svoju obiteljsku trgovinu sendvičima nakon srceparajuće smrti. Dok se Carmy bori da transformira restoran i sebe, njegova gruba kuhinjska ekipa na kraju se otkriva kao njegova odabrana obitelj. Carmen Carmy Berzatto, mlada kuharica iz svijeta finih restorana, vraća se kući u Chicago kako bi vodila svoju obiteljsku trgovinu sendvičima nakon srceparajuće smrti. Dok se Carmy bori da transformira restoran i sebe, njegova gruba kuhinjska ekipa na kraju se otkriva kao njegova odabrana obitelj.
Zanr:
Datum:
23 Jun 2022
Glumci:
Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Bear (2022) online sa prevodom, gledaj The Bear hd, The Bear online, The Bear sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.