Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
The Black Sea
HD N/A2020
Neposredno pred početak Krimske ofanzive, brodovi Crnomorske i Azovske flote u ozbiljnoj su opasnosti. Nemački pomorski diverzanti pripremaju veliku akciju uništavanja glavnih borbenih jedinica flote. Kapetan Sergej Saburov stiže u Novorosijsk, da pomogne tamošnjoj kontraobaveštajnoj grupi u borbi protiv podvodnih diverzanata, na čelu sa agentom Kuncom. Saburov dobija zadatak da uništi Abverovu školu za obuku diverzanata. Neposredno pred početak Krimske ofanzive, brodovi Crnomorske i Azovske flote u ozbiljnoj su opasnosti. Nemački pomorski diverzanti pripremaju veliku akciju uništavanja glavnih borbenih jedinica flote. Kapetan Sergej Saburov stiže u Novorosijsk, da pomogne tamošnjoj kontraobaveštajnoj grupi u borbi protiv podvodnih diverzanata, na čelu sa agentom Kuncom. Saburov dobija zadatak da uništi Abverovu školu za obuku diverzanata.
Zanr:
Datum:
27 Apr 2020
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Black Sea (2020) online sa prevodom, gledaj The Black Sea hd, The Black Sea online, The Black Sea sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.