Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
The Chelsea Detective
HD 7.42022
Arnold, koji provodi život na pohabanom čamcu u Chelseajevom Cheyne Walku u oštroj je suprotnosti s bogatom elitom čije zločine rješava zajedno s partnericom, detektivkom narednicom Priyom Shamsie. Arnold, koji provodi život na pohabanom čamcu u Chelseajevom Cheyne Walku u oštroj je suprotnosti s bogatom elitom čije zločine rješava zajedno s partnericom, detektivkom narednicom Priyom Shamsie.
Zanr:
Datum:
07 Feb 2022
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Chelsea Detective (2022) online sa prevodom, gledaj The Chelsea Detective hd, The Chelsea Detective online, The Chelsea Detective sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.