Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ The Chelsea Detective

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

The Chelsea Detective
HD 7.42022
Arnold, koji provodi život na pohabanom čamcu u Chelseajevom Cheyne Walku u oštroj je suprotnosti s bogatom elitom čije zločine rješava zajedno s partnericom, detektivkom narednicom Priyom Shamsie. Arnold, koji provodi život na pohabanom čamcu u Chelseajevom Cheyne Walku u oštroj je suprotnosti s bogatom elitom čije zločine rješava zajedno s partnericom, detektivkom narednicom Priyom Shamsie.
Zanr:
Datum:
07 Feb 2022
Glumci:
Adrian Scarborough, Sonita Henry, Peter Bankole
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Chelsea Detective (2022) online sa prevodom, gledaj The Chelsea Detective hd, The Chelsea Detective online, The Chelsea Detective sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.