Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
The Last Dance
HD 9.12020
Desetodelni dokumentarac koji beleži neispričanu priču o Majklu Jordanu i dinastiji Čikago Buls sa retkim, nikad viđenim snimcima i zvukom iz šampionske sezone 1997–98 – plus preko 100 intervjua sa poznatim ličnostima i najvećim imenima košarke. Desetodelni dokumentarac koji beleži neispričanu priču o Majklu Jordanu i dinastiji Čikago Buls sa retkim, nikad viđenim snimcima i zvukom iz šampionske sezone 1997–98 – plus preko 100 intervjua sa poznatim ličnostima i najvećim imenima košarke.
Zanr:
Datum:
19 Apr 2020
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Last Dance (2020) online sa prevodom, gledaj The Last Dance hd, The Last Dance online, The Last Dance sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.