Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ The Long Call

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

The Long Call
HD 6.52021
Detektiv Metju Ven vraća se u malu zajednicu u Severnom Devonu u kojoj je odrastao sa svojim mužem i počinje da istražuje ubistvo dok se pomiruje sa sopstvenom traumatičnom prošlošću, pošto su ga porodica i crkvena zajednica u kojoj su živeli ekskomunicirali. Detektiv Metju Ven vraća se u malu zajednicu u Severnom Devonu u kojoj je odrastao sa svojim mužem i počinje da istražuje ubistvo dok se pomiruje sa sopstvenom traumatičnom prošlošću, pošto su ga porodica i crkvena zajednica u kojoj su živeli ekskomunicirali.
Zanr:
Datum:
25 Oct 2021
Glumci:
Ben Aldridge, Declan Bennett, Siobhán Cullen
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Long Call (2021) online sa prevodom, gledaj The Long Call hd, The Long Call online, The Long Call sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.