Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
The Murders at White House Farm
HD 7.42020
1985 godine, jedne sudbonosne noći, pet članova iste obitelji pronađeno je mrtvo u jednoj seoskoj kući u Essexu. White House Farm je britanska kriminalistička televizijska miniserija od šest epizoda i temelji na stvarnim događajima koji su se dogodili u kolovozu 1985. godine. 1985 godine, jedne sudbonosne noći, pet članova iste obitelji pronađeno je mrtvo u jednoj seoskoj kući u Essexu. White House Farm je britanska kriminalistička televizijska miniserija od šest epizoda i temelji na stvarnim događajima koji su se dogodili u kolovozu 1985. godine.
Zanr:
Datum:
24 Sep 2020
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Murders at White House Farm (2020) online sa prevodom, gledaj The Murders at White House Farm hd, The Murders at White House Farm online, The Murders at White House Farm sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.