Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
The Now
HD 6.82021
Za Eda Pula, jasnoća dolazi kada je tajna iz njegove prošlosti naizgled uništila njegovu budućnost. Ubrzo shvata da je jedina stvar koja će njegov život učiniti vrednim življenja da zaboravi prošlost, zajebe budućnost i samo živi u Sada. Za Eda Pula, jasnoća dolazi kada je tajna iz njegove prošlosti naizgled uništila njegovu budućnost. Ubrzo shvata da je jedina stvar koja će njegov život učiniti vrednim življenja da zaboravi prošlost, zajebe budućnost i samo živi u Sada.
Zanr:
Datum:
10 Dec 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Now (2021) online sa prevodom, gledaj The Now hd, The Now online, The Now sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.