Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ The Queens Gambit

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

The Queens Gambit
HD 8.62020
Devetogodišnje siroče Beth Harmon je tiho, smrknuto i po svemu sudeći neugledno. Odnosno, dok ne odigra svoju prvu partiju šaha. Čula joj postaju oštrija, razmišljanje jasnije i oseća se prvi put u životu u potpunosti pod kontrolom. Do šesnaeste godine takmiči se za Otvoreno prvenstvo SAD. Ali dok Beth usavršava svoje veštine u profesionalnom krugu, ulozi postaju veći, njena izolacija postaje zastrašujuća, a misao na beg postaje sve primamljivija. Na osnovu knjige Valtera Tevisa. Devetogodišnje siroče Beth Harmon je tiho, smrknuto i po svemu sudeći neugledno. Odnosno, dok ne odigra svoju prvu partiju šaha. Čula joj postaju oštrija, razmišljanje jasnije i oseća se prvi put u životu u potpunosti pod kontrolom. Do šesnaeste godine takmiči se za Otvoreno prvenstvo SAD. Ali dok Beth usavršava svoje veštine u profesionalnom krugu, ulozi postaju veći, njena izolacija postaje zastrašujuća, a misao na beg postaje sve primamljivija. Na osnovu knjige Valtera Tevisa.
Zanr:
Datum:
23 Oct 2020
Glumci:
Anya Taylor-Joy, Chloe Pirrie, Bill Camp
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Queens Gambit (2020) online sa prevodom, gledaj The Queens Gambit hd, The Queens Gambit online, The Queens Gambit sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.