Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
The Queens Gambit
HD 8.62020
Devetogodišnje siroče Beth Harmon je tiho, smrknuto i po svemu sudeći neugledno. Odnosno, dok ne odigra svoju prvu partiju šaha. Čula joj postaju oštrija, razmišljanje jasnije i oseća se prvi put u životu u potpunosti pod kontrolom. Do šesnaeste godine takmiči se za Otvoreno prvenstvo SAD. Ali dok Beth usavršava svoje veštine u profesionalnom krugu, ulozi postaju veći, njena izolacija postaje zastrašujuća, a misao na beg postaje sve primamljivija. Na osnovu knjige Valtera Tevisa. Devetogodišnje siroče Beth Harmon je tiho, smrknuto i po svemu sudeći neugledno. Odnosno, dok ne odigra svoju prvu partiju šaha. Čula joj postaju oštrija, razmišljanje jasnije i oseća se prvi put u životu u potpunosti pod kontrolom. Do šesnaeste godine takmiči se za Otvoreno prvenstvo SAD. Ali dok Beth usavršava svoje veštine u profesionalnom krugu, ulozi postaju veći, njena izolacija postaje zastrašujuća, a misao na beg postaje sve primamljivija. Na osnovu knjige Valtera Tevisa.
Zanr:
Datum:
23 Oct 2020
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Queens Gambit (2020) online sa prevodom, gledaj The Queens Gambit hd, The Queens Gambit online, The Queens Gambit sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.