Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ The Red Spy

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

The Red Spy
HD N/A2020
Prvih godina, nakon Oktobarske revolucije, Krimom još uvek vladaju beli na čelu na Vrangelom. Nakon neuspešnog atentata na barona Vrangela razvija se novi plan Krimske misije. Najbolji obaveštajac je uključen u slučaj. Elena Golubovskaja koja se na Krimu pojavljuje kao El Ferari, italijanska pesnikinja. Njen zadatak je da likvidira Vrangela. Njene planove osujećuje Maksimilijan Ermler, novinar i istovremeno britanski obaveštajac. Prvih godina, nakon Oktobarske revolucije, Krimom još uvek vladaju beli na čelu na Vrangelom. Nakon neuspešnog atentata na barona Vrangela razvija se novi plan Krimske misije. Najbolji obaveštajac je uključen u slučaj. Elena Golubovskaja koja se na Krimu pojavljuje kao El Ferari, italijanska pesnikinja. Njen zadatak je da likvidira Vrangela. Njene planove osujećuje Maksimilijan Ermler, novinar i istovremeno britanski obaveštajac.
Zanr:
Datum:
16 Jun 2020
Glumci:
Olga Pogodina, Pawel Delag, Konstantin Kryukov
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Red Spy (2020) online sa prevodom, gledaj The Red Spy hd, The Red Spy online, The Red Spy sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.