Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
The Serpent Queen
HD 7.72022
Mini-serija od osam epizoda, zasnovana na knjizi Catherine de Medici: Renaissance Queen of France, čija je autorka Leonie Frieda. Serija prati život Catherine de Medici, koja se udaje na francuskom dvoru kao tinejdžerka-siroče za koju se očekivalo da će doneti bogatstvo u miraz i roditi naslednike, samo da bi otkrila da je njen muž zaljubljen u stariju ženu i da ne može začeti decu. Ona uspeva održati svoj brak i vladati Francuskom trideset godina. Mini-serija od osam epizoda, zasnovana na knjizi Catherine de Medici: Renaissance Queen of France, čija je autorka Leonie Frieda. Serija prati život Catherine de Medici, koja se udaje na francuskom dvoru kao tinejdžerka-siroče za koju se očekivalo da će doneti bogatstvo u miraz i roditi naslednike, samo da bi otkrila da je njen muž zaljubljen u stariju ženu i da ne može začeti decu. Ona uspeva održati svoj brak i vladati Francuskom trideset godina.
Zanr:
Datum:
11 Sep 2022
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Serpent Queen (2022) online sa prevodom, gledaj The Serpent Queen hd, The Serpent Queen online, The Serpent Queen sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.