Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
The Trials of Gabriel Fernandez
HD 8.12020
U šestodjelnoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji pratimo slučaj ubojstva osmogodišnjega Gabriela Fernandeza koji je šokirao javnost kad se saznalo da su ga vlastita majka i njezin dečko mjesecima mučili i na koncu ubili jer su mislili da je gej. Tragedija se dogodila u svibnju 2013. godine u Palmdaleu u Kaliforniji, a na suđenju koje je započelo prije nekoliko dana isplivali su šokantni detalji. U sudnici su svjedočili Gabrielov stariji brat Ezequiel kojem je u vrijeme ubojstva bilo 12 godina, i sestra Virginia kojoj je tad bilo 11 godina. Ispričali su kako su njegova majka Pearl Fernandez i njezin dečko Isauro Aguirre dječaka redovito prskali suzavcem, davili, vezali i tukli. Tjerali su ga da jede izmet i hranu čiji je rok istekao, palili cigaretama, tukli metalnom vješalicom i pucali u njega iz zračnog pištolja. Imali su i ormar koji su zvali “kutijom”, u koji su dječaka zatvarali vezanog lisicama i satima ostavljali bez hrane i vode. U šestodjelnoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji pratimo slučaj ubojstva osmogodišnjega Gabriela Fernandeza koji je šokirao javnost kad se saznalo da su ga vlastita majka i njezin dečko mjesecima mučili i na koncu ubili jer su mislili da je gej. Tragedija se dogodila u svibnju 2013. godine u Palmdaleu u Kaliforniji, a na suđenju koje je započelo prije nekoliko dana isplivali su šokantni detalji. U sudnici su svjedočili Gabrielov stariji brat Ezequiel kojem je u vrijeme ubojstva bilo 12 godina, i sestra Virginia kojoj je tad bilo 11 godina. Ispričali su kako su njegova majka Pearl Fernandez i njezin dečko Isauro Aguirre dječaka redovito prskali suzavcem, davili, vezali i tukli. Tjerali su ga da jede izmet i hranu čiji je rok istekao, palili cigaretama, tukli metalnom vješalicom i pucali u njega iz zračnog pištolja. Imali su i ormar koji su zvali “kutijom”, u koji su dječaka zatvarali vezanog lisicama i satima ostavljali bez hrane i vode.
Zanr:
Datum:
26 Feb 2020
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Trials of Gabriel Fernandez (2020) online sa prevodom, gledaj The Trials of Gabriel Fernandez hd, The Trials of Gabriel Fernandez online, The Trials of Gabriel Fernandez sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Alfredo je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Alfredo ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Alfredo najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.