🙏Molimo vas da podelite seriju na facebooku ili drugim drustvenim mrezama kako bi pomogli u radu stranice, Hvala vam !

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
The Wheel of Time
HD 7.12021
Pratite Moiraine, članicu mračne i uticajne ženske organizacije pod nazivom „Aes Sedai“ dok kreće na opasno putovanje koje obuhvata svet sa pet mladića i devojaka. Moiraine veruje da bi jedan od njih mogao biti reinkarnacija neverovatno moćne osobe, za koju proročanstva kažu da će ili spasiti čovečanstvo ili ga uništiti. Pratite Moiraine, članicu mračne i uticajne ženske organizacije pod nazivom „Aes Sedai“ dok kreće na opasno putovanje koje obuhvata svet sa pet mladića i devojaka. Moiraine veruje da bi jedan od njih mogao biti reinkarnacija neverovatno moćne osobe, za koju proročanstva kažu da će ili spasiti čovečanstvo ili ga uništiti.
Zanr:
Datum:
19 Nov 2021
Glumci:
Rosamund Pike, Daniel Henney, Madeleine Madden
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Wheel of Time (2021) online sa prevodom, gledaj The Wheel of Time hd, The Wheel of Time online, The Wheel of Time sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.