Pocetna/ TV-Serije/ The Wilds

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.

The Wilds
HD 7.22020
Grupa tinejdžerki različitog porekla mora se boriti za opstanak nakon što ih je avionska nesreća nasukala na pusto ostrvo. Nestali se sukobljavaju i povezuju se dok saznaju više jedni o drugima, tajnama koje čuvaju i traumama koje su svi pretrpeli. Ali postoji samo jedan zaokret … ove devojke nisu slučajno završile na ovom ostrvu. Grupa tinejdžerki različitog porekla mora se boriti za opstanak nakon što ih je avionska nesreća nasukala na pusto ostrvo. Nestali se sukobljavaju i povezuju se dok saznaju više jedni o drugima, tajnama koje čuvaju i traumama koje su svi pretrpeli. Ali postoji samo jedan zaokret … ove devojke nisu slučajno završile na ovom ostrvu.
Zanr:
Datum:
11 Dec 2020
Glumci:
Rachel Griffiths, Sophia Ali, Shannon Berry
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Wilds (2020) online sa prevodom, gledaj The Wilds hd, The Wilds online, The Wilds sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.