Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
The Wilds
HD 7.22020
Grupa tinejdžerki različitog porekla mora se boriti za opstanak nakon što ih je avionska nesreća nasukala na pusto ostrvo. Nestali se sukobljavaju i povezuju se dok saznaju više jedni o drugima, tajnama koje čuvaju i traumama koje su svi pretrpeli. Ali postoji samo jedan zaokret … ove devojke nisu slučajno završile na ovom ostrvu. Grupa tinejdžerki različitog porekla mora se boriti za opstanak nakon što ih je avionska nesreća nasukala na pusto ostrvo. Nestali se sukobljavaju i povezuju se dok saznaju više jedni o drugima, tajnama koje čuvaju i traumama koje su svi pretrpeli. Ali postoji samo jedan zaokret … ove devojke nisu slučajno završile na ovom ostrvu.
Zanr:
Datum:
11 Dec 2020
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Wilds (2020) online sa prevodom, gledaj The Wilds hd, The Wilds online, The Wilds sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.