Pocetna/ TV-Serije/ Titanic: Blood and Steel

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.

Titanic: Blood and Steel
HD 7.22012
Priča o izgradnji najslavnijeg broda svih vremena, Titanika. Radnja je fokusirana na samu izgradnju i otkriva nam sve detalje o petnaest godina dugoj izgradnji broda, kao i o putovanju, koje će završiti velikom tragedijom. Inženjer Mark Mjur uspe da nagovori američkog tajkuna Dž. P. Morgana da ga zaposli na uzbudljivom novom projektu - izgradnji džinovskog prekooceanskog broda. No, Mark skriva i tajnu koja bi ga mogla koštati karijere. Serija je snimljena u koprodukciji Irske, Italije, Francuske, Kanade i Engleske. Priča o izgradnji najslavnijeg broda svih vremena, Titanika. Radnja je fokusirana na samu izgradnju i otkriva nam sve detalje o petnaest godina dugoj izgradnji broda, kao i o putovanju, koje će završiti velikom tragedijom. Inženjer Mark Mjur uspe da nagovori američkog tajkuna Dž. P. Morgana da ga zaposli na uzbudljivom novom projektu - izgradnji džinovskog prekooceanskog broda. No, Mark skriva i tajnu koja bi ga mogla koštati karijere. Serija je snimljena u koprodukciji Irske, Italije, Francuske, Kanade i Engleske.
Zanr:
Datum:
08 Oct 2012
Glumci:
Kevin Zegers, Alessandra Mastronardi, Derek Jacobi
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Titanic: Blood and Steel (2012) online sa prevodom, gledaj Titanic: Blood and Steel hd, Titanic: Blood and Steel online, Titanic: Blood and Steel sa prevodom, 2012 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.