🙏Molimo vas da podelite seriju na facebooku ili drugim drustvenim mrezama kako bi pomogli u radu stranice, Hvala vam !

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Tokyo Revengers
HD 8.12021
Hanagaki Takemichi živi nezadovoljavajućim životom sve do svoje smrti. Probudivši se 12 godina u prošlosti, on računa s konačnom sudbinom svojih prijatelja i pokušava spriječiti nesretnu budućnost. Hanagaki Takemichi živi nezadovoljavajućim životom sve do svoje smrti. Probudivši se 12 godina u prošlosti, on računa s konačnom sudbinom svojih prijatelja i pokušava spriječiti nesretnu budućnost.
Zanr:
Datum:
10 Apr 2021
Glumci:
Griffin Puatu, Darren OHare, Tatsuhisa Suzuki
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Tokyo Revengers (2021) online sa prevodom, gledaj Tokyo Revengers hd, Tokyo Revengers online, Tokyo Revengers sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.