Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Two Sides of the Abyss
HD N/A2022
Police officer, Luise Berg of Wuppertal, Germany heads for an unavoidable catastrophe after her daughters murderer is released early from prison. Police officer, Luise Berg of Wuppertal, Germany heads for an unavoidable catastrophe after her daughters murderer is released early from prison.
Zanr:
Datum:
08 May 2023
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Two Sides of the Abyss (2022) online sa prevodom, gledaj Two Sides of the Abyss hd, Two Sides of the Abyss online, Two Sides of the Abyss sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Recenzije o Seriji


Avatar 1

Admin

Trenutno nema recenzija o ovoj seriji, budi prvi koji će da napiše kratku recenziju o seriji i time ćeš pomoci ljudima o odabiru serije za gledanje. Serija Two Sides of the Abyss (2022) online sa prevodom - FilmoviSerije.net


Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.