🙏Molimo vas da podelite seriju na facebooku ili drugim drustvenim mrezama kako bi pomogli u radu stranice, Hvala vam !

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Undead Murder Farce
HD 7.52023
U Francuskoj, u 19. veku, supruga vampirskog plemića Jeana Ducheta Godarda ubijena je u svojoj kući. Pošto lokalne ljudske vlasti ne žele da istraže slučaj po propisima, Godard unajmljuje par detektiva čuvenih po rešavanju natprirodnih slučajeva: Tsugarua Shinuchija, čoveka sa misterioznim kavezom za ptice i njegovu partnerku Ayu Rindou. Ovaj zagonetni duo došao je čak iz Japana sa jednim ciljem - da pronađe čoveka koji je ukrao Ayino telo i Tsugaruovu ljudskost. U Francuskoj, u 19. veku, supruga vampirskog plemića Jeana Ducheta Godarda ubijena je u svojoj kući. Pošto lokalne ljudske vlasti ne žele da istraže slučaj po propisima, Godard unajmljuje par detektiva čuvenih po rešavanju natprirodnih slučajeva: Tsugarua Shinuchija, čoveka sa misterioznim kavezom za ptice i njegovu partnerku Ayu Rindou. Ovaj zagonetni duo došao je čak iz Japana sa jednim ciljem - da pronađe čoveka koji je ukrao Ayino telo i Tsugaruovu ljudskost.
Zanr:
Datum:
06 Jul 2023
Glumci:
Taku Yashiro, Tomoyo Kurosawa, Makoto Koichi
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Undead Murder Farce (2023) online sa prevodom, gledaj Undead Murder Farce hd, Undead Murder Farce online, Undead Murder Farce sa prevodom, 2023 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.