Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Viewpoint
HD 5.92021
Noel Clarke vodi glumačku ekipu u potpuno novoj dramskoj seriji Tiger Aspect Vievpoint za ITV, u saradnji sa Nezaustavljivim filmom i televizijom. Zasnovana na ideji nagrađivanog režisera Fleabag i Emmi, Harri Bradbeer (Killing Eve, No Offense), a zajedno je kreirao i napisao Edgar nagrađivani Ed Vhitmore (Sigurna kuća, Manhunt), potresna petodelna drama prati napeta istraga policijskog nadzora nad čvrsto povezanom zajednicom Mančestera i istražuje da li je ikada moguće posmatrati živote drugih istinskom objektivnošću i nultim efektom. Noel Clarke vodi glumačku ekipu u potpuno novoj dramskoj seriji Tiger Aspect Vievpoint za ITV, u saradnji sa Nezaustavljivim filmom i televizijom. Zasnovana na ideji nagrađivanog režisera Fleabag i Emmi, Harri Bradbeer (Killing Eve, No Offense), a zajedno je kreirao i napisao Edgar nagrađivani Ed Vhitmore (Sigurna kuća, Manhunt), potresna petodelna drama prati napeta istraga policijskog nadzora nad čvrsto povezanom zajednicom Mančestera i istražuje da li je ikada moguće posmatrati živote drugih istinskom objektivnošću i nultim efektom.
Zanr:
Datum:
26 Apr 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Viewpoint (2021) online sa prevodom, gledaj Viewpoint hd, Viewpoint online, Viewpoint sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.