Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Vigil

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Vigil
HD 7.42021
Misteriozni nestanak škotske ribarske koče i smrt na brodu podmornice HMS Vigil doveli su policiju u sukob sa mornaricom i britanskim službama bezbednosti. DCI Ami Silva i DS Kirsten Longacre vode istragu na kopnu i moru u zavjeru koja je u samom srcu britanske nacionalne sigurnosti. Misteriozni nestanak škotske ribarske koče i smrt na brodu podmornice HMS Vigil doveli su policiju u sukob sa mornaricom i britanskim službama bezbednosti. DCI Ami Silva i DS Kirsten Longacre vode istragu na kopnu i moru u zavjeru koja je u samom srcu britanske nacionalne sigurnosti.
Zanr:
Datum:
23 Dec 2021
Glumci:
Suranne Jones, Rose Leslie, Shaun Evans
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Vigil (2021) online sa prevodom, gledaj Vigil hd, Vigil online, Vigil sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.