🙏Molimo vas da podelite seriju na facebooku ili drugim drustvenim mrezama kako bi pomogli u radu stranice, Hvala vam !

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Wanted: Millionaire
HD 5.92023
Jedan od najintrigantnijih slučajeva poslednjih godina u Španiji. Priča se vrti oko izgubljene karte vredne skoro 5 miliona evra. Više od 300 kandidata bori se za nagradu, svaki sa svojom pričom. Kontradikcije, alibiji, desetogodišnja istraga i čak pokojni podnosioci zahteva. Podnosioci zahteva će morati da dokažu zašto veruju da karta pripada njima, ali samo jedan može biti pobednik. Istragu vodi iskusni inspektor Nacionalne policije, dok će novinar veteran otkriti tajne koje stoje iza otkrića dobitnog tiketa. To je priča o ljudskoj opsesiji i kako novac može pokvariti sve što dotakne. Jedan od najintrigantnijih slučajeva poslednjih godina u Španiji. Priča se vrti oko izgubljene karte vredne skoro 5 miliona evra. Više od 300 kandidata bori se za nagradu, svaki sa svojom pričom. Kontradikcije, alibiji, desetogodišnja istraga i čak pokojni podnosioci zahteva. Podnosioci zahteva će morati da dokažu zašto veruju da karta pripada njima, ali samo jedan može biti pobednik. Istragu vodi iskusni inspektor Nacionalne policije, dok će novinar veteran otkriti tajne koje stoje iza otkrića dobitnog tiketa. To je priča o ljudskoj opsesiji i kako novac može pokvariti sve što dotakne.
Zanr:
Datum:
2023
Glumci:
Rezija:
Drzava:
Tagovi:
Wanted: Millionaire (2023) online sa prevodom, gledaj Wanted: Millionaire hd, Wanted: Millionaire online, Wanted: Millionaire sa prevodom, 2023 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.