Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
War & Peace
HD 8.12016
Serija počinje događajima 1805. god. u Rusiji. Francuska vojska Napoleona Bonapartea je okupirala Austriju i sada prijeti samoj Rusiji. Pierre Bezukhov je ruski aristokrat otvorenih političkih pogleda, naklonjen francuskom caru, s čvrstom podrškom miroljubive zajednice. Andrei Bolkonsky, Pierreov bliski prijatelj i nasljednik jedne od najplemenitijih ruskih obitelji, traži slavu i napredovanje u carevoj vojsci suprotstavljenoj Napoleonu. Natasha Rostova, iz niže plemićke obitelji, vesela, ali obazriva djevojka, još uvijek traži svoje buduće mjesto u društvu. Ispod detalja ovih osobnih priča, previranja između rata i mira oblikuju pozadinu njihovih života. Serija počinje događajima 1805. god. u Rusiji. Francuska vojska Napoleona Bonapartea je okupirala Austriju i sada prijeti samoj Rusiji. Pierre Bezukhov je ruski aristokrat otvorenih političkih pogleda, naklonjen francuskom caru, s čvrstom podrškom miroljubive zajednice. Andrei Bolkonsky, Pierreov bliski prijatelj i nasljednik jedne od najplemenitijih ruskih obitelji, traži slavu i napredovanje u carevoj vojsci suprotstavljenoj Napoleonu. Natasha Rostova, iz niže plemićke obitelji, vesela, ali obazriva djevojka, još uvijek traži svoje buduće mjesto u društvu. Ispod detalja ovih osobnih priča, previranja između rata i mira oblikuju pozadinu njihovih života.
Zanr:
Datum:
18 Jan 2016
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
War & Peace (2016) online sa prevodom, gledaj War & Peace hd, War & Peace online, War & Peace sa prevodom, 2016 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Lily je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Lily ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Lily najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.