Pocetna/ TV-Serije/ Witchblade


Witchblade
HD 6.52001
Sara Pez Pezzini traži pravdu što je dovodi u kontakt s Witchbladeom. Drevno, inteligentno, živo oružje toliko snažno da se može boriti protiv najmračnijih zlih sila na Zemlji. Iz tjedna u tjedan Pez koristi svoje vještine policijske detektivke u borbi protiv kriminala. Pez otkriva da mora upotrijebiti Witchblade u borbi protiv mnogo veće i zastrašujuće organizirane zavjere zla koja prijeti samoj duši čovječanstva. Sara Pez Pezzini traži pravdu što je dovodi u kontakt s Witchbladeom. Drevno, inteligentno, živo oružje toliko snažno da se može boriti protiv najmračnijih zlih sila na Zemlji. Iz tjedna u tjedan Pez koristi svoje vještine policijske detektivke u borbi protiv kriminala. Pez otkriva da mora upotrijebiti Witchblade u borbi protiv mnogo veće i zastrašujuće organizirane zavjere zla koja prijeti samoj duši čovječanstva.
Zanr:
Datum:
12 Jun 2001
Glumci:
Yancy Butler, David Chokachi, Anthony Cistaro
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Witchblade (2001) online sa prevodom, gledaj Witchblade hd, Witchblade online, Witchblade sa prevodom, 2001 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.