Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Your Honor

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Your Honor
HD 7.62020
Sudija Nju Orleansa Michael Desiato prinuđen je da se suoči sa svojim najdubljim uverenjima kada je njegov sin umešan u napad koji ometa porodicu organizovanog kriminala. Sudija Nju Orleansa Michael Desiato prinuđen je da se suoči sa svojim najdubljim uverenjima kada je njegov sin umešan u napad koji ometa porodicu organizovanog kriminala.
Zanr:
Datum:
06 Dec 2020
Glumci:
Bryan Cranston, Hope Davis, Michael Stuhlbarg
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Your Honor (2020) online sa prevodom, gledaj Your Honor hd, Your Honor online, Your Honor sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.