🙏Molimo vas da podelite seriju na facebooku ili drugim drustvenim mrezama kako bi pomogli u radu stranice, Hvala vam !

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Zhyoltyy glaz tigra Aka The Yellow Eye of the Tiger
HD 7.02018
Kalinjingrad, 1988 godina. Četiri školska druga proslavljaju završetak škole i maštaju da povežu život sa ćilibarom. Nakon 15 godina, jedan od junaka moraće da se sukobi s prijateljima iz mladosti, da bi razotkrio kriminalnu mrežu i zaustavio krađu ćilibara. Kalinjingrad, 1988 godina. Četiri školska druga proslavljaju završetak škole i maštaju da povežu život sa ćilibarom. Nakon 15 godina, jedan od junaka moraće da se sukobi s prijateljima iz mladosti, da bi razotkrio kriminalnu mrežu i zaustavio krađu ćilibara.
Zanr:
Datum:
19 Nov 2018
Glumci:
Pavel Priluchnyy, Katerina Shpitsa, Sergey Puskepalis
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Zhyoltyy glaz tigra Aka The Yellow Eye of the Tiger (2018) online sa prevodom, gledaj Zhyoltyy glaz tigra Aka The Yellow Eye of the Tiger hd, Zhyoltyy glaz tigra Aka The Yellow Eye of the Tiger online, Zhyoltyy glaz tigra Aka The Yellow Eye of the Tiger sa prevodom, 2018 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.