Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Agent Game sa prevodom
Agent Game sa prevodom
HD 3.82022
Haris, islednik CIA-e na crnom sajtu Agencije, našao se na meti operacije predaje nakon što je žrtveno jagnje zbog ispitivanja koje je pošlo užasno po zlu. Dok tim koji ima zadatak da privede Harisa počinje da dovodi u pitanje njihova naređenja - i jedni druge - Olsen, viši obaveštajni oficir, i njegov podređeni Viser, podižu ulog. Sada je na Harisu i nekim novootkrivenim saveznicima da otkriju istinu i preokrenu situaciju. Haris, islednik CIA-e na crnom sajtu Agencije, našao se na meti operacije predaje nakon što je žrtveno jagnje zbog ispitivanja koje je pošlo užasno po zlu. Dok tim koji ima zadatak da privede Harisa počinje da dovodi u pitanje njihova naređenja - i jedni druge - Olsen, viši obaveštajni oficir, i njegov podređeni Viser, podižu ulog. Sada je na Harisu i nekim novootkrivenim saveznicima da otkriju istinu i preokrenu situaciju.
Zanr:
Datum:
23 May 2022
Glumci:
Rezija:
Grant S. Johnson
Drzava:
Tagovi:
Agent Game (2022) online sa prevodom, gledaj Agent Game hd, Agent Game online, Agent Game sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.