Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Prayers for the Stolen sa prevodom
Prayers for the Stolen sa prevodom
HD 7.32021
U planinskom gradu, gde rastu kukuruz i mak, devojke nose dečačke frizure i imaju skrovišta pod zemljom kako bi izbegle pretnju da budu ukradene. Ana i njene dve najbolje drugarice odrastaju zajedno, potvrđujući veze svog prijateljstva i otkrivajući šta znači biti žena u seoskom gradu obeleženom nasiljem. Majke ih obučavaju da beže od smrti, da pobegnu od onih koji ih pretvaraju u robove ili duhove. Oni stvaraju svoj neprobojni univerzum, ali jednog dana jedna od devojaka ne stigne na vreme do svog skrovišta. U planinskom gradu, gde rastu kukuruz i mak, devojke nose dečačke frizure i imaju skrovišta pod zemljom kako bi izbegle pretnju da budu ukradene. Ana i njene dve najbolje drugarice odrastaju zajedno, potvrđujući veze svog prijateljstva i otkrivajući šta znači biti žena u seoskom gradu obeleženom nasiljem. Majke ih obučavaju da beže od smrti, da pobegnu od onih koji ih pretvaraju u robove ili duhove. Oni stvaraju svoj neprobojni univerzum, ali jednog dana jedna od devojaka ne stigne na vreme do svog skrovišta.
Zanr:
Datum:
17 Nov 2021
Glumci:
Rezija:
Tatiana Huezo
Drzava:
Tagovi:
Prayers for the Stolen (2021) online sa prevodom, gledaj Prayers for the Stolen hd, Prayers for the Stolen online, Prayers for the Stolen sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.