Pocetna/ Filmovi/ Prayers for the Stolen

Player trenutno ne radi, radovi na serveru su u toku. Uskoro ce sve biti sredjeno. Zapratite Telegram
Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Prayers for the Stolen sa prevodom
Prayers for the Stolen
HD 7.32021
U planinskom gradu, gde rastu kukuruz i mak, devojke nose dečačke frizure i imaju skrovišta pod zemljom kako bi izbegle pretnju da budu ukradene. Ana i njene dve najbolje drugarice odrastaju zajedno, potvrđujući veze svog prijateljstva i otkrivajući šta znači biti žena u seoskom gradu obeleženom nasiljem. Majke ih obučavaju da beže od smrti, da pobegnu od onih koji ih pretvaraju u robove ili duhove. Oni stvaraju svoj neprobojni univerzum, ali jednog dana jedna od devojaka ne stigne na vreme do svog skrovišta. U planinskom gradu, gde rastu kukuruz i mak, devojke nose dečačke frizure i imaju skrovišta pod zemljom kako bi izbegle pretnju da budu ukradene. Ana i njene dve najbolje drugarice odrastaju zajedno, potvrđujući veze svog prijateljstva i otkrivajući šta znači biti žena u seoskom gradu obeleženom nasiljem. Majke ih obučavaju da beže od smrti, da pobegnu od onih koji ih pretvaraju u robove ili duhove. Oni stvaraju svoj neprobojni univerzum, ali jednog dana jedna od devojaka ne stigne na vreme do svog skrovišta.
Zanr:
Datum:
17 Nov 2021
Glumci:
Guillermo Villegas, Mayra Batalla, Norma Pablo
Rezija:
Tatiana Huezo
Drzava:
Tagovi:
Prayers for the Stolen (2021) online sa prevodom, gledaj Prayers for the Stolen hd, Prayers for the Stolen online, Prayers for the Stolen sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.