Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Tomorrow War sa prevodom
The Tomorrow War
HD 6.52021
Svet je zaprepašćen kada grupa putnika kroz vreme stigne od 2051. godine da dostavi hitnu poruku: Trideset godina u budućnosti, čovečanstvo gubi globalni rat protiv smrtonosne strane vrste. Jedina nada za opstanak je da se vojnici i civili iz sadašnjosti prebace u budućnost i pridruže se borbi. Među zaposlenima je i srednjoškolski nastavnik i porodični čovek Dan Forester. Odlučan da spasi svet za svoju mladu ćerku, Dan se udružuje sa briljantnim naučnikom i njegovim otuđenim ocem u očajničkoj potrazi za prekrajanjem sudbine planete. Svet je zaprepašćen kada grupa putnika kroz vreme stigne od 2051. godine da dostavi hitnu poruku: Trideset godina u budućnosti, čovečanstvo gubi globalni rat protiv smrtonosne strane vrste. Jedina nada za opstanak je da se vojnici i civili iz sadašnjosti prebace u budućnost i pridruže se borbi. Među zaposlenima je i srednjoškolski nastavnik i porodični čovek Dan Forester. Odlučan da spasi svet za svoju mladu ćerku, Dan se udružuje sa briljantnim naučnikom i njegovim otuđenim ocem u očajničkoj potrazi za prekrajanjem sudbine planete.
Zanr:
Datum:
02 Jul 2021
Glumci:
Rezija:
Chris McKay
Drzava:
Tagovi:
The Tomorrow War (2021) online sa prevodom, gledaj The Tomorrow War hd, The Tomorrow War online, The Tomorrow War sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
J.K. je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. J.K. ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je J.K. najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.