Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Ginny & Georgia
HD 7.42021
Besna i nespretna petnaestogodišnja Ginni Miller često se oseća zrelije od svoje tridesetogodišnje majke, neodoljive i dinamične Georgia Miller. Posle godina u bekstvu, Džordžija očajnički želi da pusti korene u živopisnoj Novoj Engleskoj i da svojoj porodici pruži nešto što nikada nisu imali … normalan život. Ali nije sve u carpool-u i Kombuchi-i jer prošlost Georgia-e preti njoj i novom načinu života njene porodice … i Georgia će učiniti sve da zaštiti svoju porodicu. Besna i nespretna petnaestogodišnja Ginni Miller često se oseća zrelije od svoje tridesetogodišnje majke, neodoljive i dinamične Georgia Miller. Posle godina u bekstvu, Džordžija očajnički želi da pusti korene u živopisnoj Novoj Engleskoj i da svojoj porodici pruži nešto što nikada nisu imali … normalan život. Ali nije sve u carpool-u i Kombuchi-i jer prošlost Georgia-e preti njoj i novom načinu života njene porodice … i Georgia će učiniti sve da zaštiti svoju porodicu.
Zanr:
Datum:
24 Feb 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Ginny & Georgia (2021) online sa prevodom, gledaj Ginny & Georgia hd, Ginny & Georgia online, Ginny & Georgia sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.