Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Hidden Assets
HD 7.22021
Šta povezuje dijamant nađen u Irskoj, leš nađen u Antverpenu i seriju terorističkih napada? Inspektorka Imer Beri, koju tumači fantastična glumica Andželin Bol, mora da otkrije ovu misteriju i reši seriju nepovezanih slučajeva. U središtu serije je zavera, a već od prvih trenutaka vidimo da je specifična i uvrnuta. U prvim scenama vidimo kako je žena ubijena u stanu u Antverpenu, a nedugo zatim sledi bombaški napad u kome je ubijeno 14 ljudi. U međuvremenu, u Irskoj je Biro za nezakonita sredstva izvršio raciju u kući osumnjičenog dilera droge s namerom da zapleni sve što je kupljeno nezakonitim sredstvima. Otkrivaju niz nebrušenih dijamanata i vlasništvo stana u Antverpenu. Inspektorka Imer Beri (Andželin Bol) odlazi u Antverpen i počinje da radi sa belgijskim policajcem Kristijanom De Jongom (Vauter Hendriks). Zajedno pokušavaju da otkriju vezu između događaja u Irskoj i Belgiji, a kada shvate da je bombaš upotrebio samo polovinu svog eksploziva, vreme počinje da igra najveću ulogu. Što pre moraju da otkriju šta se dogodilo kako bi sprečili potencijalni novi bombaški napad. Šta povezuje dijamant nađen u Irskoj, leš nađen u Antverpenu i seriju terorističkih napada? Inspektorka Imer Beri, koju tumači fantastična glumica Andželin Bol, mora da otkrije ovu misteriju i reši seriju nepovezanih slučajeva. U središtu serije je zavera, a već od prvih trenutaka vidimo da je specifična i uvrnuta. U prvim scenama vidimo kako je žena ubijena u stanu u Antverpenu, a nedugo zatim sledi bombaški napad u kome je ubijeno 14 ljudi. U međuvremenu, u Irskoj je Biro za nezakonita sredstva izvršio raciju u kući osumnjičenog dilera droge s namerom da zapleni sve što je kupljeno nezakonitim sredstvima. Otkrivaju niz nebrušenih dijamanata i vlasništvo stana u Antverpenu. Inspektorka Imer Beri (Andželin Bol) odlazi u Antverpen i počinje da radi sa belgijskim policajcem Kristijanom De Jongom (Vauter Hendriks). Zajedno pokušavaju da otkriju vezu između događaja u Irskoj i Belgiji, a kada shvate da je bombaš upotrebio samo polovinu svog eksploziva, vreme počinje da igra najveću ulogu. Što pre moraju da otkriju šta se dogodilo kako bi sprečili potencijalni novi bombaški napad.
Zanr:
Datum:
18 Apr 2022
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Hidden Assets (2021) online sa prevodom, gledaj Hidden Assets hd, Hidden Assets online, Hidden Assets sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.