Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Oh Hell
HD 6.52022
Život 24-godišnje Helene potpuna je suprotnost savršenom Instagram svijetu. Dijelom je bila kriva i za razvod roditelja. Kad upozna učitelja violončela Oskara, Hell konačno ima priliku živjeti život kakav zamišlja. Život 24-godišnje Helene potpuna je suprotnost savršenom Instagram svijetu. Dijelom je bila kriva i za razvod roditelja. Kad upozna učitelja violončela Oskara, Hell konačno ima priliku živjeti život kakav zamišlja.
Zanr:
Datum:
17 Mar 2022
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Oh Hell (2022) online sa prevodom, gledaj Oh Hell hd, Oh Hell online, Oh Hell sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Recenzije o Seriji


Avatar 1

Admin

Trenutno nema recenzija o ovoj seriji, budi prvi koji će da napiše kratku recenziju o seriji i time ćeš pomoci ljudima o odabiru serije za gledanje. Serija Oh Hell (2022) online sa prevodom - FilmoviSerije.net


Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.