Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Seven Seconds

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Seven Seconds
HD 7.72018
Napetost raste između Afroameričkih građana i bijelaca policajaca u Jersey Cityju kada policajac teško ozlijedi Afroameričkog tinejdžera. Napetost raste između Afroameričkih građana i bijelaca policajaca u Jersey Cityju kada policajac teško ozlijedi Afroameričkog tinejdžera.
Zanr:
Datum:
23 Feb 2018
Glumci:
Clare-Hope Ashitey, Beau Knapp, Michael Mosley
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Seven Seconds (2018) online sa prevodom, gledaj Seven Seconds hd, Seven Seconds online, Seven Seconds sa prevodom, 2018 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.