Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
SurrealEstate
HD 7.02021
Uz pomoć svojih izuzetnih sposobnosti i eklektičnog tima saradnika, agent za promet nekretninama Luke Roman specijalizovao se za „metafizički angažovane nekretnine“, zvane kuće sa ukleticama. Zajedno istražuju, raščišćavaju i zatvaraju kuće koje niko drugi ne može. Uz pomoć svojih izuzetnih sposobnosti i eklektičnog tima saradnika, agent za promet nekretninama Luke Roman specijalizovao se za „metafizički angažovane nekretnine“, zvane kuće sa ukleticama. Zajedno istražuju, raščišćavaju i zatvaraju kuće koje niko drugi ne može.
Zanr:
Datum:
16 Jul 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
SurrealEstate (2021) online sa prevodom, gledaj SurrealEstate hd, SurrealEstate online, SurrealEstate sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.