Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
The Terminal List
HD 8.22022
Zapovjednik Navy SEAL-a James Reece okreće se osveti dok istražuje misteriozne sile koje stoje iza ubojstva cijelog njegova voda. Oslobođen zapovjedne strukture vojske, Reece primjenjuje lekcije koje je naučio iz gotovo dva desetljeća ratovanja kako bi ulovio odgovorne ljude. Zapovjednik Navy SEAL-a James Reece okreće se osveti dok istražuje misteriozne sile koje stoje iza ubojstva cijelog njegova voda. Oslobođen zapovjedne strukture vojske, Reece primjenjuje lekcije koje je naučio iz gotovo dva desetljeća ratovanja kako bi ulovio odgovorne ljude.
Zanr:
Datum:
01 Jul 2022
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Terminal List (2022) online sa prevodom, gledaj The Terminal List hd, The Terminal List online, The Terminal List sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.