Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Victor Hugo - Enemy of the State
HD 6.92018
1848, Pariz je pod opsadom: Viktor Igo je rastrzan između svoje porodice, svojih ljubavnica i političkih previranja - nema veze što je konačno završio svoj klasični roman Jadnici. Igo je potvrđeni rojalista ali podržava Republiku i Luja Napoleona Bonapartu koji uskoro postaje predsednik. Igo je uveren da će on pokrenuti društvene reforme ali on ostaje bez funkcije shvata da je izigran. Besan na prevaru, on i njegovi sinovi pokreću dnevne novine kako bi dali glas narodu. Nije manje haotično ni na domaćem planu, jer on žonglira svojim ljubavnim životom između dve ljubavnice i svoje napaćene žene. Kada Napoleon preuzme vlast, a njegovi sinovi budu zatvoreni zbog pobune, Igo insistira da njegova žena i ćerka napuste Pariz. On ostaje, posvećujući se svim srcem otporu. Otvoreno osuđujući represiju, on je proglašen državnim neprijateljem i mora da se suoči sa sramotom i izgnanstvom. 1848, Pariz je pod opsadom: Viktor Igo je rastrzan između svoje porodice, svojih ljubavnica i političkih previranja - nema veze što je konačno završio svoj klasični roman Jadnici. Igo je potvrđeni rojalista ali podržava Republiku i Luja Napoleona Bonapartu koji uskoro postaje predsednik. Igo je uveren da će on pokrenuti društvene reforme ali on ostaje bez funkcije shvata da je izigran. Besan na prevaru, on i njegovi sinovi pokreću dnevne novine kako bi dali glas narodu. Nije manje haotično ni na domaćem planu, jer on žonglira svojim ljubavnim životom između dve ljubavnice i svoje napaćene žene. Kada Napoleon preuzme vlast, a njegovi sinovi budu zatvoreni zbog pobune, Igo insistira da njegova žena i ćerka napuste Pariz. On ostaje, posvećujući se svim srcem otporu. Otvoreno osuđujući represiju, on je proglašen državnim neprijateljem i mora da se suoči sa sramotom i izgnanstvom.
Zanr:
Datum:
05 Nov 2018
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Victor Hugo - Enemy of the State (2018) online sa prevodom, gledaj Victor Hugo - Enemy of the State hd, Victor Hugo - Enemy of the State online, Victor Hugo - Enemy of the State sa prevodom, 2018 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.