Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Dexter: New Blood

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Dexter: New Blood
HD 8.22021
10 godina nakon što je Dekster nestao u oku uragana Laura, nalazimo ga kako živi pod lažnim imenom u malom gradu Ajron Lejku u Njujorku. Dekster možda prihvata svoj novi život, ali u svetlu neočekivanih događaja u ovoj bliskoj zajednici, njegov Mračni putnik poziva. 10 godina nakon što je Dekster nestao u oku uragana Laura, nalazimo ga kako živi pod lažnim imenom u malom gradu Ajron Lejku u Njujorku. Dekster možda prihvata svoj novi život, ali u svetlu neočekivanih događaja u ovoj bliskoj zajednici, njegov Mračni putnik poziva.
Zanr:
Datum:
07 Nov 2021
Glumci:
Michael C. Hall, Jack Alcott, Julia Jones
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Dexter: New Blood (2021) online sa prevodom, gledaj Dexter: New Blood hd, Dexter: New Blood online, Dexter: New Blood sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.