Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Leonardo
HD 7.22021
Novi pogled na život i nasleđe kultnog umetnika Leonarda da Vinčija, tvrdeći da je gej autsajder koji je svoj rad koristio kao način skrivanja svog istinskog ja. Svaka epizoda će ispitati jedno od da Vinčijevih umetničkih dela u potrazi za skrivenim tragovima o izmučenom umetniku koji se bori za savršenstvo. Novi pogled na život i nasleđe kultnog umetnika Leonarda da Vinčija, tvrdeći da je gej autsajder koji je svoj rad koristio kao način skrivanja svog istinskog ja. Svaka epizoda će ispitati jedno od da Vinčijevih umetničkih dela u potrazi za skrivenim tragovima o izmučenom umetniku koji se bori za savršenstvo.
Zanr:
Datum:
23 Mar 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Leonardo (2021) online sa prevodom, gledaj Leonardo hd, Leonardo online, Leonardo sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.