Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Leonardo

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Leonardo
HD 7.22021
Novi pogled na život i nasleđe kultnog umetnika Leonarda da Vinčija, tvrdeći da je gej autsajder koji je svoj rad koristio kao način skrivanja svog istinskog ja. Svaka epizoda će ispitati jedno od da Vinčijevih umetničkih dela u potrazi za skrivenim tragovima o izmučenom umetniku koji se bori za savršenstvo. Novi pogled na život i nasleđe kultnog umetnika Leonarda da Vinčija, tvrdeći da je gej autsajder koji je svoj rad koristio kao način skrivanja svog istinskog ja. Svaka epizoda će ispitati jedno od da Vinčijevih umetničkih dela u potrazi za skrivenim tragovima o izmučenom umetniku koji se bori za savršenstvo.
Zanr:
Datum:
23 Mar 2021
Glumci:
Aidan Turner, Matilda De Angelis, Freddie Highmore
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Leonardo (2021) online sa prevodom, gledaj Leonardo hd, Leonardo online, Leonardo sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.